Tanini – juffrouw Annie – Annemie
Dochter van Florent † en Clara † Langouche – Bruggeman.

Geboren te Sint-Joris op 29 september 1933 en overleden in woonzorgcentrum Mariawende te Beernem op 8 september 2022, gesterkt door het sacrament van de zieken.

U wordt vriendelijk uitgenodigd op de afscheidsviering die plaatsvindt in de Sint-Joriskerk, Kerkstraat te Sint-Joris, Beernem op donderdag 15 september 2022 om 10 uur.

Na de uitvaart krijgt Anne Marie een laatste rustplaats in de familiegrafkelder op de oude begraafplaats van Sint-Joris. Bijeenkomst in de kerk om 9.55 uur. Mogelijkheid tot condoleren na de dienst.

U kunt Anne Marie een laatste groet brengen en het rouwregister tekenen in funerarium Deruddere, Wellingstraat 113 te Beernem (baan Beernem – Ruddervoorde) op vrijdag van 17 uur tot 19 uur, zaterdag van 13.30 uur tot 14.30 uur, zondag van 10 uur tot 11 uur en maandag van 17 uur tot 19 uur.

Bekijk de rouwbrief

Condoleren

Via onderstaand formulier kunt u uw condolering sturen naar de familie van Anne Marie Langouche

* Verplicht veld
Hierbij geeft u toestemming dat wij uw persoonsgegevens gebruiken om de door u gewenste dienstverlening te realiseren. Uw persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan de nabestaanden van de betreffende overledene.