Geboren te Beernem op 18 februari 1951 en rustig en bevrijdend overleden in woonzorgcentrum Avondrust te Varsenare op 25 augustus 2022.

Wij nemen afscheid van Marie-Jeanne tijdens de eucharistieviering en liturgie voor overlijden en verrijzenis, voorgegaan door E.H. Roger De Kimpe op woensdag 31 augustus 2022 om 10.30 uur in parochiekerk Sint-Joris, Beernemsteenweg te Wildenburg – Wingene, gevolgd door de bijzetting van de urne op de begraafplaats te Wingene.
De offergang geldt als blijk van deelneming in onze rouw.

Uw aanwezigheid en gebed bij de begrafenis zien wij als een uiting van waardering voor wat Marie-Jeanne voor u betekende.

Er is gelegenheid om persoonlijk afscheid te nemen van Marie-Jeanne in funerarium Deruddere, Beernemstraat 23c te Wingene (nabij zwembad De Alk) op zaterdag van 13.30 uur tot 14.30 uur en zondag van 10 uur tot 11 uur.

Bekijk de rouwbrief

Condoleren

Via onderstaand formulier kunt u uw condolering sturen naar de familie van Marie-Jeanne Vancauwenberghe

* Verplicht veld
Hierbij geeft u toestemming dat wij uw persoonsgegevens gebruiken om de door u gewenste dienstverlening te realiseren. Uw persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan de nabestaanden van de betreffende overledene.