Zij werd geboren te Oeselgem op 26 oktober 1919. Zij sprak haar religieuze geloften uit bij de Zusters Dienstmaagden van Maria te Wingene op 6 september 1943. Zij ontving de ziekenzalving in voorbereiding tot haar laatste tocht naar de Heer. Bijgestaan door het gebed van haar medezusters en familie is ze op zaterdag 27 april 2019 zachtjes overleden in het woonzorgcentrum Amphora te Wingene.

Op zaterdag 4 mei 2019 om 10.30 uur, zullen wij van onze goede medezuster afscheid nemen tijdens de eucharistieviering in de parochiekerk van Sint-Amandus te Wingene.

De offergang geldt als begroeting.

De herdenkingsviering vanuit de geloofsgemeenschap voor zuster Maria Vedasta gaat door op zaterdag 22 juni 2019 om 17.30 uur in voornoemde kerk.

Er is gelegenheid om zuster Maria Vedasta een laatste groet te brengen in funerarium Deruddere, Beernemstraat 23 te Wingene, op dinsdag van 17 uur tot 19 uur, woensdag 1 mei van 10 uur tot 11 uur, donderdag en vrijdag van 17 uur tot 19 uur.

De 30 Gregoriaanse missen worden voor haar opgedragen bij de paters missionarissen van het Heilig Hart.

 

Condoleren

Via onderstaand formulier kunt u uw condolering sturen naar de familie van Zuster Maria Vedasta

* Verplicht veld
Hierbij geeft u toestemming dat wij uw persoonsgegevens gebruiken om de door u gewenste dienstverlening te realiseren. Uw persoonsgegevens worden enkel doorgegeven aan de nabestaanden van de betreffende overledene.