Wij hebben onze eigen bloemist die gespecialiseerd is in rouwboeketten, grafstukken en kransen. Wij kunnen dan ook voor alle bloemen zorgen, zowel natuurlijke bloemen als bloemen in kunstzijde.
De bloemen in kunstzijde zijn verkrijgbaar in onze winkel.

Om natuurlijke bloemen te bestellen kunt u onderstaand formulier invullen. Daarna krijgt u een bevestigingsmail en een email met de betaalgegevens.
Wij zorgen steeds voor een verzorgde uitvoering van uw bestelling.

Indien u specifieke vragen hebt i.v.m. natuurbloemen of kunstbloemen, verwijzen we u graag naar ons contactformulier?
Of bel ons vrijblijvend op 050 78 86 33.

Bloemen bestellen

Het is belangrijk dat u alle velden correct invult (voor welke overledene u bestelt, uw voorkeur bloemen, kleur, vorm, … tekst voor op lint/kaartje, budget, uw contactgegevens), slechts dan kunnen wij een correcte uitvoering garanderen. Nadat u het formulier volledig hebt ingevuld (ook de code onderaan), krijgt u van ons een bevestigingsmail. Pas dan weet u zeker dat uw bestelling correct is doorgegeven. Indien u twijfelt, of u geen bevestigingsmail krijgt, gelieve ons te bellen op het nummer 050 78 86 33.


* Verplicht veld


(Wij trachten hiermee rekening te houden in functie van de bloemen die voorhanden zijn deze tijd van het jaar.)Hierbij geeft u toestemming dat wij uw persoonsgegevens gebruiken om de door u gewenste dienstverlening te realiseren. Uw persoonsgegevens worden enkel om deze reden gebruikt en niet doorgegeven aan derden.